Adrian Năstase şi plagiatul lui Victor Ponta

Văd că se încearcă acreditarea ideii că în spatele scandalului plagiatului lui Victor Ponta se află El Însuşi, în ideea că numai coordonatorul lucrării ştia exact ce este înăuntru. Dacă într-adevăr pesediştii şi-au făcut un obicei din a se da în gât unii pe alţii, chiar şi-l poate imagina cineva care are mai mult de doi neuroni pe Adrian Năstase colaborând cu Traian Băsescu? Chiar îşi imaginează cineva pe Adrian Năstase lovind PSD? De ce acum şi nu acum şapte ani când chiar fusese trădat de partid în favoarea lui Geoană şi era să fie eliminat din viaţa politică? Ca să nu vorbim că este un subiect la care numai cineva din mediul academic se putea gândi (ceea ce îl exclude pe Adrian Năstase), dacă ar fi fost ceva din interiorul PSD ar fi fost despre bani, amante, chestii serioase.

3 comments to “Adrian Năstase şi plagiatul lui Victor Ponta”
  1. Că bine zici! Deşi aia cu amantele se poartă şi la Trei Coceni! Lucrurile sunt simple: băsescu ştia ceva despre „plagiat”, şi a crezut că-l poate controla pe Ponta, şantajându-l. Pe Ponta l-a durut în cur de şantaj, şi am ajuns unde suntem acum. Aşa se scrie istoria!

  2. Asta e era basesciana: s-a ajuns sa se arunce cu noroi incat cine mai stie daca a plagiat Ponta, Vass, amandoi sau nici macar unul dintre ei?!

  3. Nu inteleg bine…Basescu vrea cumva sa il sanctifice pe Ponta? Doar asta cu copierea a gasit-o?

    Are mult tupeu individul ala care a furat o casa….

Comments are closed.