Unde sunt dictatorii de altă dată?

Când Ceauşescu se apăra de o muscă, pica un cartier sau era demolată o biserică, în funcţie de ce-şi închipuiau marionetele sale că voia. Dictatorul Băsescu şi-a văzut până la urmă prim-miniştri demişi de Parlament oricât de mult a încercat să facă şi să desfacă majorităţi parlamentare. Dictatorul Antonescu îşi văzu năruită lovitura de stat stalinistă de un consilier prezidenţial aflat în concediu, astfel că nu putu să „destructureze structurile de securitate ale statului”.

 

PS Spumele pe care le face Traian Băsescu sunt mai degrabă datorate faptului că cei doi şefi de servicii secrete au fost de acord cu propunerea lui Crin Antonescu.

2 comments to “Unde sunt dictatorii de altă dată?”
  1. Oarecum la subiect. Ma amuza foarte tare cand vad propaganda basista cum striga ca Ponta si Antonescu sunt dictatori. Mie mi-ar parea bine sa fie asa, nu de alta, dar poate am intra in Guiness Book si cu performanta de a fi o tara cu doi dictatori, dupa ce am reusit sa fim tara cu cel mai lung carnat din lume 🙂

  2. totusi.
    nu e corect sa compari niste dictatori impliniti, ca ceausescu, cu unii incepatori, asa ca ponta si antonescu. astia inca se mai sperie cind ii urecheaza unii de la ue (parca le zice). sa le mai dam putin timp, sa se dezvolte.

Comments are closed.