3 ani de blogging

Totul a început aici, acum doi trei ani… Deşi s-au schimbat atâtea în jurul nostru, politica nu s-a schimbat foarte mult. O dovedeşte analiza din primul meu post pe blog, care, cu mici modificări, putea fi scrisă şi azi. De câteva luni am observat că în textele de pe blog apare din ce în ce mai des expresia „aşa cum am spus…” Am cam început să mă repet. Interesant este că acum sunt zeci de bloguri cu temă politică deşi este din ce în ce mai puţin de comentat.

Mulţumiri: Dragoş Novac, Zoso, Valachus, Lektor, Intruder, Horia, Răzvan, Notarul Anonim al Regelui Bela, Răzvan Bibire, Moromete, Mihai Vintilă, Adi, Gabriela Creţu, Carmen Holotescu, Iulian, Nicu Alecu şi ceilalţi autori ai celor 1267 comentarii de pe ambele bloguri.

9 comments to “3 ani de blogging”
  1. O contributie valoroasa ca de obicei: 2008-2005=3 🙂 Ok, la mai mare! Sau „asa cum ai mai spus” e postul de acum un an? :p

  2. La mulţi ani!
    Să-ţi păstrezi obiectivitatea… şi orientarea. (Pe partea asta suntem cam puţini. 😀 )

  3. Ai dreptate, e din ce in ce mai putin de comentat in politica, ceea ce poate fi bine sau nu; dar sunt din ce in ce mai multi oameni cu pareri publice (multe dintre ele corecte si/sau avizate) ceea ce in mod cert e bine!

    Oricum, la multi (b)ani!

Comments are closed.