Bancul zilei

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că personal consideră că un potenţial candidat la Preşedinţie în 2014 din partea partidelor de dreapta este Emil Boc, „un om de o integritate morală deosebită, care se bucură şi de apreciere la nivelul Europei şi în PPE”.

Aş zice că sunt 85% şanse să devină realitate.

PS (Hm, să le spunem aşa) jurnaliştii, din trustul Pro, inclusiv Mediafax, cred că sunt plătiţi, la numărul de virgule, per articol, altfel nu-mi explic, sârguinţa cu care le pun, peste tot şi, în mod special, între subiect şi predicat. Sau, cum ar titra Gândul/Ştirile ProTV/sport.ro/prosport.ro – N-o să-ţi vină să crezi! Faza asta a înnebunit o ţară întreagă! Click aici să vezi cine are cele mai multe virgule între subiect şi predicat!

One comment to “Bancul zilei”
  1. Sigur, aveti dreptate in privinta virgulelor, dar sa ne uitam la si-uri.

    Mi-a placut mult ultima propozitie:
    …care se bucură şi de apreciere la nivelul Europei şi în PPE”.

    Primul „si”, cel adverbial, ar implica faptul ca Boc se mai „bucura” si de altceva in Europa si in PPE (nici nu vreau sa ma gandesc de ce s-ar mai bucura el acolo). Cel de al doilea „si”, conjunctia, pare sa indice ca aprecierile acelea se limiteaza la Europa si PPE (adica in Romania nu dai doi bani pe el, insa „afara…).

    Ajunge insa cu analiza, caci ce poate fi mai derizoriu decat sa incerci sa descalcesti vorbele lui Igas in transcriere Mediafax 🙂

Comments are closed.