[Offtopic]Recomandare imprimantă multifuncțională

Mi-a ajuns. Vreau o altă imprimantă multifuncțională. Cerințe:

– wireless;
– scaner (posibilitate de scanare wireless);
– soft OCR inclus;
– fax;
– ADF.

Cel mai des o folosesc ca scaner pentru documente cu pagini multiple, de printat, nu cred că depășesc 50 de pagini/lună. Momentan, am un Lexmark care, la modul teoretic, întrunește toate calitățile necesare. Practic, driverul are crize nervoase și-mi ține procesorul la 100%. Practic, ca să scanez, trebuie mai întâi să restartez PC, ceea ce este superfrustrant când ai zeci de documente deschise, zeci de taburi în browsere și trebuie să scanezi imediat. Asta fiindcă nu știu ce serviciu de comunicații Lexmark este oprit (de la sine sau de către Windows, I don’t care as long as it doesn’t work) și nu poate fi repornit din task manager. Ținând cont de asta, m-ar interesa opinii de la utilizatori, că așa știu și eu să bifez niște filtre pe emag/cel/rest of the gang. Mulțam.

2 comments to “[Offtopic]Recomandare imprimantă multifuncțională”
  1. Pentru exact acelasi tip de utilizare, eu am rezolvat problema mai acu’ vreo 3 ani cu un Canon Pixma MP495. Nu stiu daca se mai fabrica, dar daca nu, precis are vreun succesor.
    A fost un pic mai complicat de setat initial cu IP fix in retea, pentru ca softul lui – o tampenie, zici ca toti producatorii de hardware vor sa intre in liga marilor programatori – este pentru Windoze, ceea ce noi cu onoare nu mai folosim de 6 ani. Dar am rezolvat. Acum pot printa si/sau scana din retea pe Ubunut, Windoze (am testat cu jucariile altora) si bonus …. Android!
    Ceea ce ii lipseste din ce doreai tu este ADF-ul, dar imi aduc aminte ca exista la vremea aia si un model similar cu ADF. Da, e cu cerneala, 5 cartuse = CMYK + big K. Lejer refill-albil pe la baietii cu seringi, la costuri civilizate. A fost vreo 300 de lei la vremea ei, dar a acoperit perfect tot ce aveam noi nevoie in materie de paper work.

Comments are closed.