O particularitate a guvernărilor PSD

1000325-00-00-00-00_lgGuvernul Roman l-a avut pe Stolojan, Stolojan pe Dijmărescu, Guvernul Văcăroiu l-a avut pe Florin Georgescu. Adrian Năstase l-a avut pe Mihai Tănăsescu. Guvernul Ponta îi are Ioana Petrescu și Liviu Voinea. Toți profesioniști, unii dintre ei cu cariere remarcabile „dincolo”. Niciunul dintre ei nu este atacabil din punct de vedere profesional. Poți discuta viziunea, poți discuta unele măsuri, dar nu li se poate discuta competența profesională. De partea cealaltă, guvernele de dreapta au venit numai cu improvizații. Guvernele CDR i-au avut pe catastrofalii Ciumara, Dăianu și Decebal Traian Caltaboș Remeș. Apoi, după revenirea dreptei la putere, avem un ziarist, Ionuț Popescu, un sinecurist, Vlădescu, un… poet, Vosganian, un politruc sinistru, Ialomițianu, o beizadea, Drăgoi, și un infractor, Chițoiu. Interesant cum dreapta liberală și-a bătut joc de un minister-cheie în vreme ce stânga a avut de fiecare dată grijă pe cine a numit acolo.

2 comments to “O particularitate a guvernărilor PSD”
  1. Cristian, ai dreptate insa mai e un aspect. La Ministerul Finantelor e un nene care din 1990 a tras toate sforile indiferent de titularul functiei ministeriale.

    Il gasiti aici pe pagina dedicata conducerii, e singurul care e secretar de stat din timpul guvernului Boc I 🙂 :

    http://www.mfinante.ro/conducere.html?pagina=acasa

    Banuiesc ca Florin Georgescu sau Mihai Tanasescu care erau oameni de-ai casei stiau sa-l utilizeze, despre ceilalti, cred ca i-a utilizat el 🙂

Comments are closed.