Restanţier

Am o săptămână foarte grea şi nu prea mai am timp de chestii serioase aşa că am punctat doar câteva scurte. Sunt restant cu vreo 3 răspunsuri, 2 la adi şi unul deja am uitat la cine pe tema alegerilor din Rusia şi SUA, precum şi la Kosovo. N-am spus nimic nici despre rezultatele economice pe 2007, care sunt foarte bune şi creează premisele unui an 2008 mult mai bun, probabil că, în cazul unui an agricol bun se poate spera chiar undeva la 7,5-8%. Dar mai pe larg, când mă voi mai elibera.

6 comments to “Restanţier”
  1. Aoleu, anul 2006 mai bun???? Pai Guvernul tocmai a facut o rectificare de buget (dupa doar 2 luni, cel mai devreme in 18 ani). A taiat finantare de la ministere lipsite de importanta: Aparare, Sanatate, Invatamant, Mediu. A si apropo de posibilele rezultate de la agricultura. Au taiat si de acolo.

  2. De la Educatie si Sanatate nu muti, tai …
    Ca sa fiu clar, indiferent ce esti, liberal, social, popular, educatia, sanatate si mai nou mediul, trebuie sa fie prioritare. Difera modul de finantare a lor.

  3. Deci nu contează pe ce se cheltuie banul public, important este să fie gârlă… Nu e de mirare că ţii cu PD 😛

    As a side note, cred că în cheltuirea banilor pentru Sănătate şi Educaţie autorităţile locale ar trebui să conteze mai mult decât cele centrale.

  4. Asa e, adica trebuie facuta descentralizarea. Nu tii cu Basescu, da’ ajungi la aceleasi concluzii ca si el 😉 Iar banii aia taiati s-au dus la pensiile marite fara cap ….

Comments are closed.