Nostalgie…

E foarte interesant cum o ştire absolut plictisitoare a reuşit să-mi trezească nostalgia… În 1987, la Vila Klaus, am petrecut una dintre cele mai tari vacanţe ale pubertăţii mele, într-o tabără specială UTC pentru „redactorii şefi” ai revistelor şcolare. Eram 20 de băieţi şi 60 de fete. Anul următor, la Valea Budului a fost şi mai şi: 80 de fete şi 4 băieţi. Apropo, domnu’ Bibire, mai există ceva acolo? Îmi dau seama că sunt vreo şapte-opt ani de când n-am mai cântat la chitară… Eheu fugaces labuntur anni.

Mda, e vară, e cald, vacanţa e departe…

One comment to “Nostalgie…”
  1. La Valea Budului am fost de doua ori ca pionier la Forumurile organizate pe judet. Si acum este tabara, in special pentru limbi straine; vind elevi din Anglia si socializeaza cu ai nostri. Am fost odata pe vremea Campionatului Mondial din 2002 – era une meci in care juca Anglia cu nu stiu cine. Toata lumea se uita la meci iar pustimea romana, ofticata ca toate pustoaicele n-au ochi decat pentru englezi a inceput sa scandeze faza cu carbunii.

    Cateva pustoaice le-au tradus ce spun si englezii s-au infuriat si au inceput si ei.

    In fine, a fost simpatic.

    Acum e tot tabara scolara, dupa cum spuneam. Au mai modernizat, au mai curatat casutele. A, e specializata pe engleza: 9 serii pe vara, 500 de lei 7 zile. Acum din Anglia vin studenti pe post de profesori.

Comments are closed.