Unde este „dragă Stolo”?

Ar fi fost o săptămână ideală pentru a apărea în public şi a critica guvernul, prezentând programul său. Dar, după ieşirea nefericită de duminica trecută a dispărut brusc din prim-plan. S-a îmbolnăvit?

7 comments to “Unde este „dragă Stolo”?”
  1. Nu cred, pregateste o reintoarcere in stil mare. Nu stie ce i se pregateste de fapt. Tocmai din cauza asta ezita sa iasa si sa isi construiasca un discurs acid si acuzator. Politicienii nu se imbolnavesc brusc, stim cu totii ca imbolnavirea e o legenda urbana.

  2. Întrebarea „s-a îmbolnăvit?” era desigur retorică. Au ratat o oportunitate de imagine extraordinară şi i-au permis lui Tăriceanu să se impună. Personal, nu cred că Stolojan va reveni (în sensul recuperării punctelor pierdute).

  3. Tot ati avut o postare recenta despre baterii… cred ca Stolojan n-a aparut saptamana asta pentru ca a fost la incarcat acumulatorii. Se pare ca omul de tinichea n-a fost proiectat sa functioneze pe perioada reincarcarii cu energie 🙂

  4. Stolojan se teme de trecutul sau, chiar si de prezent, avind in vedere afacerile pe care le deruleaza si faptul ca, inca administreaza fondul de finantare a politicii romanesti mostenit de la partidul comunist. Cum spunea Walter „Roman” ?…dupa noi, venim tot „noi si ai nostri”…sau asa ceva…

  5. PNL -ul nu are resursele financiare necesare campaniei electorale, chiar daca Rotilenu-Vladescu-Silaghy-Noghy- si altii incerca din rasputeri sa faca rost de fonduri (si cu orice pret). Le-a plecat finantatorul Stolo (administratorul banilor comunisti) si s-au pomenit cu posteriorul “gol”…de aceea trebuie atribuite cit mai multe contracte finantatorilor de tip nou. Eu cred, ca se va face o intelegere Basescu-Tariceanu, nu degeaba a fost “convocat ” Vladescu la Cotroceni…Basescu va fi salvatorul natiunii, iar Tariceanu va primi banii necesari campaniei tot de la “draga Stolo”, cu conditia sa fie pastrata la putere (in functii) clica de delapidatori Rotilenu-Vladescu….astfel, sotii prietenelor din copilarie ale doamnei Prim vor avea bani de “cheltuieli de lux” iar ea, va avea in continuare statutul de sotie de demnitar. Ewste evident cine conduce si cine toaca banii publici !

  6. Cristi, m-am plicitisit de cand spun ca felul in care se face campanie la noi arata cu cata superficialitate este tratata politica chiar de catre politicieni. Dovada de superficialitate este si calitatea liderilor de pe la partide. Care sunt alesi „lideri” nu pentru insusirile extraordinare [sau necesare] pe care le detin, ci pentru faptul ca altii au nevoie de ei. Tot ce mai ramane de facut: definiti „altii”…

  7. A revenit cu un discurs in forta. De recuperat puncte, slabe sanse. Din budigai sau din costum Stolojan nu dispune de un potential de santaj mare… oricum nu e credibil indiferent de tipul de mesaj pe care il are. Fie ca acuza „”clientela politica” sau il face pe Tariceanu mincinos vis a vis de maririle salariale.

Comments are closed.