Romtelecom, goodbye

Am fost printre avocaţii Romtelecom, lăudându-i şi recomandându-i ori de câte ori s-a ivit ocazia. Din păcate însă, au luat-o razna. De o săptămână, viteza este tăiată la jumătate. Dacă suni (şi ai şansa de a-ţi răspunde vreun flăcău plictisit), primeşti un răspuns penibil: „ştiţi, viteza nu este garantată, din punctul nostru de vedere e OK”. O fi, dar nu şi din punctul meu de vedere. Atâta timp cât Romtelecom oferea un serviciu OK, diferenţa se merita. În condiţiile actuale, nu mai are rost să dau 130 de lei pe ceva ce pot lua de la iupisi cu 30. (+ că rds-ul a cablat şi el blocul, dar n-au dat încă drumul la reţea). Oricum am o conexiune mobilă de backup. Minunea Romtelecom a durat doar 3 ani. Destul de mult, la standardele româneşti.

5 comments to “Romtelecom, goodbye”
  1. Din ce am văzut pe forumuri, este o tăiere generalizată la abonamentele actuale de 7 Mbps, (nu am văzu plângeri de la alt tip de abonamente) ceea ce exclude o problemă zonală. Şi, ca treaba românească să fie perfectă, cine are „pile” e rezolvat, cine nu…

  2. Încearcă să afli ceva dinspre RDS. Pentru cablu pachet extra, net, un telefon fix şi două mobile (între ele am sute sau mii de minute, nici nu mai ştiu) plătesc vreo 70-80 lei/lună. Probleme semnificative nu au fost decât în vremea când treceam pe fibră.
    Nu e reclamă 😉

Comments are closed.