Când „binili” nu învinge…

În articolul anterior exprimam 3 potenţiale dezvoltări ale războiului intern din PD. Nu mă gândeam că mai este posibilă o a patra variantă. Ca găşcuţa micuţului Boc să învingă. Credeam că preşedintele i-a prins acum la înghesuială. Când colo, ce am văzut? Un pămpălău trimis înainte să scoată castanele fierbinţi şi să-şi ia toată m*ia bugetarilor şi pensionarilor. Bocuţ? El săracu voia să tragă pe privaţii ăia care „sug sângele poporului”, da’ nebunu’ maică… Da, nu te pui cu nebunul.

Aş spune că ieri am asistat la o sacrificare ritualică. Păstrarea guvernului fără nici măcar o modificare, un cap de Moţoc, acolo, este lipsită de logică şi arată că preşedintele nu mai dispune de nici un control asupra actualei conduceri a partidului, ceea ce înseamnă că la Congres aceştia pot rămâne pe-afară. În condiţiile acestea, importanţa partidului lui Oprea devine din ce în ce mai mare pentru preşedinte, ca singura formă de control asupra guvernului şi ca loc de refugiu pentru oamenii preşedintelui…

2 comments to “Când „binili” nu învinge…”
  1. Mandra-i corabia, mester e carmaciul. Am un feeling ca daca maine ar fi alegeri tot marinelu’ ar iesi. Nu cred ca-i va scadea popularitatea decat in sondajele Felix TV.

  2. Eu nu cred in versiunea cu gasti si pace.
    Banditii au si ei solidaritatea lor si astia sunt mana-n mana de multa vreme. Au un trecut indelungat impreuna, au fost si-n opozitie impreuna si la Palatul Victoria si la Cotroceni. Unitatea lor s-a vazut recent la ultimele 3 ture de alegeri (parlamentare, europarlamentare si prezidentiale).

    Nu frate, astia-s blat total si trebuiesc judecati exact pentru ceea ce se intampla acum in tara asta…

Comments are closed.