Aruncă PD prosopul?

O informaţie interesantă, dar asupra căreia cei de la Realitatea nu insistă, mai preocupaţi fiind de ideea „Elena Udrea preşedinte„.

…spune Udrea, care a dezvăluit că la Snagov s-a luat în discuţie retragerea PDL de la guvernare şi impunerea unui cabinet de tehnocraţi. (s.m.) Ministrul mai spune că Traian Băsescu a transmis un mesaj clar către PDL: „Dacă nu vreţi sau nu sunteţi în stare să impuneţi aceste măsuri, nu mă încurcaţi. Mergeţi în opoziţie şi lăsaţi-mă să fac un Guvern capabil să scoată ţara din criză”.

3 comments to “Aruncă PD prosopul?”
  1. Haha!
    „Lasati-ma sa fac un guvern?”
    Dar cine biiip-bip se crede omul asta, de tot face si desface guverne cum il taie capul?

    Eu am spus de la inceput, si imi mentin parerea, ca acest guvern-marioneta nu va fi capabil sa faca ce a anuntat: http://rational-idealist.blogspot.com/2010/05/depasirea-plafonului-de-credit-ro.html
    Ne incurca pe noi toti, nu pe Basescu.
    Basescu insusi nu mai poate genera alte solutii, a aratat deja ce poate si facand asta a distrus si orice cale alternativa. Un guvern credibil in momentul asta, daca mai poate exista asa ceva, nu se poate face de catre Basescu, ci numai cu totul in afara influentei lui Basescu.

    • Mie îmi sună a strategie de „exit” şi de „spălare pe mâini”. Pe de-o parte este, desigur, o formă de a pune presiune pe partid, dar şi o formă de asigurare a unui alibi. „Eu mi-am făcut datoria faţă de partid, i-am adus la guvernare, dar ei nu s-au dovedit la înălţimea momentului”. Poate prinde.
      Sunt de acord că în momentul de faţă se prefigurează un eşec total al regimului Băsescu şi, într-un fel aş fi bucuros să fie lăsat să se consume până la capăt, numai că preţul mi se pare exagerat de mare. În momentul de faţă, România are nevoie de un factor coagulant, ceea ce Traian Băsescu nu poate fi sub nici o formă.

  2. Pingback: Tweets that mention http://www.politichii.ro/?p=1746utm_sourcepingback -- Topsy.com

Comments are closed.