Iupisi şi blogurile

Cei de la UPC au lansat o campanie de promovare pe bloguri, oferind stickuri USB şi chiar un Mac. O bună ocazie de a relua povestea aventurii mele cu UPC, soldată chiar şi cu o reclamaţie la ANPC. Deci…

Am fost fericit client al Astralului, din 1998 când m-am mutat în zona lor. Suport impecabil şi prompt. Sigur, aglomeraţie mare la casierii – la vremea respectivă erau mai multe, nu doar una singură în tot Drumul Taberei, ca acum – dar cât de cât suportabilă. I-a preluat însă UPC şi de ceea ce era o excelentă companie românească s-a ales praful. Răspunsul la telefoane a început să dureze din ce în ce mai mult. Echipele de pe teren s-au rărit. Când am vrut să-mi fac abonament la HBO a trebuit să aştept vreo trei săptămâni până să vină decodorul. Apoi, într-o zi, a picat internetul. Am sunat la suport să reclam defecţiunea şi mi-a căzut faţa când mi s-a spus că o să vină o echipă peste 4 (patru) zile. Nu a venit acea echipă nici până azi. După 10 (zece) zile, m-am dus la casierie şi le-am pus modemul în braţe. Mai nou, mi-au impus trecerea la digital. OK, o sută de programe, sună mişto, deşi preţul lor este dublu faţă de concurenţă. Numai că STB-ul lor trebuie restartat cel puţin o dată pe zi, iar de câtăva vreme au apărut pe toate programele macroblocuri, decalări sunet/imagine. Cablul TV era singurul serviciu al lor care mergea cât de cât bine şi la care nu prea aveau ce să strice. Acum l-au stricat şi pe acesta şi eu aştept IpTV de la Romtelecom ca să pot spune definitiv GoodBye UPC.

Bănuiesc că mesajul acesta nu va intra în competiţie, nu? (Ştiu, sunt rău. Dar la fel sunt şi serviciile iupisi.)

4 comments to “Iupisi şi blogurile”
 1. Eu sunt mulţumit de RCS & RDS. Ştiu că au început deja o campanie în DT, dar mai pe margine, aşa că în curând vei avea de unde alege. Eu unul sunt cel mai fericit de când am scăpat de RTC şi nici prin cap nu-mi trece să mă mai întorc la ei.

 2. Regret si eu Astralul. Plateam mai mult ca acum dar macar aveam calitate.

  Astratul din Braila a fost preluat de UPC.
  Dupa preluare nu am avut internet O LUNA !!! Am depus plangeri peste plangeri inclusiv pe la sefii de la Bucuresti. Dupa ce am sunat un director mare au aparut la mine la usa baietii ( chiar doua echipe ). Asta pentru ca depusesem 13 ( treisprezece plangeri)!!!

  Si in acest moment serviciile lor sunt groaznice. Au inglobat mai multe retele dar sunt diferente tehnice intre ele si semnaul nu e calitativ. Plus ca telefonia lor cade cand nici nu te astepti.

  Caseriile sunt groaznice. Au introdus plata la Banca Transilvania. Am efectuat acolo plata ultimei facturi si ieri m-au sunat acasa ca nu am platit factura pe luna trecuta! De prosti ce sunt nu au verificat si datele primite de la banca respectiva , UNICA, cu care au un contract.

  Abia astept sa apara si alte servicii si le-am spus PA !

  Numai publicitate americana si servicii de toata jalea.
  Plus ca se poarta mizerabil cu angajatii atat ca stil cat si ca salarizare.

  Nu e de mirare ca le fug clientii si angajatii !

  Apropo: pe cand o campanie anti UPC cu lucruri concrete pentru a le contracara putin imaginea de virgina absoluta pe care si-o construiesc ?

Comments are closed.