Puncte-puncte

Deci:

  • Comunicatul de aseară al Partidului Popular European contrastează foarte mult cu declaraţiile isterice anterioare. Fie s-au calmat, fie au fost calmaţi. Şi-au dat seama şi ei că este absurd să vorbeşti de „lovitură de stat” prin vot majoritar în Parlament şi referendum. Plus deciziile CC care au liniştit situaţia.
  • Mişto opinia ruşilor că americanii l-au trimis pe Wesley Clark ca să-l demită pe Băsescu. Or şti ei ceva 🙂
  • OK tactica prezidenţială de transformare a bătăliei Traian Băsescu vs. poporul român într-una Traian Băsescu vs. USL. Rămâne de văzut dacă USL va reuşi să comunice varianta contrarie, pentru că realitatea este că în momentul de faţă nu asistăm la o bătălie Traian Băsescu vs. USL. Demiterea preşedintelui nu înseamnă automat că Antonescu devine preşedinte sau că USL câştigă automat alegerile parlamentare din noiembrie. Cel puţin eu nu voi vota pentru Crin Antonescu. Nu demiţi un preşedinte ca să pui în loc o copie nereuşită a lui.
  • Dacă USL introduce plata TVA la încasarea facturilor şi repară porcăriile făcute de Boc la Codul Muncii îi voi vota. Asta că tot vorbeşte lumea că până acum USL nu a făcut nimic pentru economie.
  • PSD are experienţa referendumului în două zile, când umbla cu urnele prin gări tot ca să strângă numărul necesar pentru adoptarea constituţiei. Aşa că la sfârşitul lui iulie, pe plaje vom vedea nu doar pozarii cu maimuţe, conaţionali „colourly challenged” cu porumb fiert, kurtos colacs şi piatră ponce, ci şi urnele mobile.
  • Mă bucur că Videanu şi Elena Udrea sunt din nou foarte vizibili, este ajutorul de care are nevoie Traian Băsescu.
  • Mă bucur că toată lumea caută pe toată lumea de plagiate. Au picat deja Elena Udrea, Ion Olteanu, Vasile Blaga, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu. M-aş distra la maxim să fie prins şi Cristian Preda. Poate că până la urmă mânjirea asta totală cu rahat va duce la curăţenia clasei politice.
5 comments to “Puncte-puncte”
  1. 2. Nu e de pe RT (whatever that means 🙂 ). A fost şi pe Mediafax, Hotnews, este un articol din „Vocvea Rusiei”.
    4. Codul Muncii a fost scris de CIS (consiliul Investitorilor Străini) şi conferă drepturi exagerate angajatorilor, eliminând complet ideea de sindicat sau contract colectiv de muncă. Din ce am văzut, noua propunere restaurează puterea sindicatelor. Şi aici nu mă refer la situaţia din firmele de stat unde sindicatele sunt mai degrabă corupte politic, ci de firmele private, unde este urgie. Deocamdată, sindicalismul la noi e privit mai degrabă ca o chestie „comunistă” dar lumea evoluează. Un exemplu cunoscut de toată lumea este cel al call-centerelor, unde abuzurile sunt la ordinea zilei şi reprezintă o „excelentă” lecţie de viaţă pentru tinerii aflaţi la începutul carierei.
    6. A fost sâmbătă un interviu cu ea la Prima TV cu o Cristina Ţopescu orgasmatică. Plus diverse postări pe blog preluate de media.

    Lista aia e absolut cretină şi arată dimensiunea dezinformării. Norocul lui Ponta.

  2.  „Comisia Europeană dezminte că a înaintat o listă de cerinţe Guvernului Ponta, intoxicare pe filiera hotnews.”

    Se pare ca multi ofiteri acoperiti raman fara shaorma daca pleaca Basescu.

Comments are closed.