Calculele, calacule, calcule…

Crin Antonescu şi-a anunţat candidatura în sectorul 6. S-ar putea să fie foarte riscantă manevra în condiţiile în care la alegerile precedente s-a clasat al treilea într-un colegiu „safe” în sectorul 1. Guvernul USL tocmai ce a redus la jumătate bugetul pentru metrou, iar noul primar liberal are probleme cu programul de reabilitări (blocul din spatele meu a fost început în aprilie şi terminat la sfârşitul lui august, la alte trei blocuri din jur încă se mai lucrează…). Sigur, PD nu va face greşeala să pună un candidat serios, nu de alta, dar chiar l-ar putea bate pe Antonescu.

2 comments to “Calculele, calacule, calcule…”
  1. chestia cu metroul drumul taberei este strike two, dupa marirea pretului la abonamente la acelasi metrou.

    anyways. pina la alegeri se mai pot intimpla multe, si cum… aaa… dreapta… nu convinge, pare sa fie ok pentru usl. cel putin deocamdata.

    macovei and the gang s-au fisiit, gata? nu i-am mai vazut.

  2. Majorarea biletelor nu influenţează semnificativ cartierul, fiindcă… nu are metrou 😆
    „Dreapta” are sub 10% în Bucureşti, normal, sub conducerea Lenuţei şi a lui AdriEan, două fiinţe foarte populare în Bucureşti.
    Macovei apără în continuare statul de drept, nu citişi că Barrosso e mândru de ce a reuşit? Încă vreo câteva declaraţii ca asta şi UE va rivaliza la popularitate cu Lenuţa & AdriEan Bordura Minune.

Comments are closed.