[Offtopic]Prostii de Windows 8(.1)

Windows 8 vine din start cu două setări enervante care îți creează un milion de draci până când te prinzi care este schema. Și placa de rețea wireless, și bluetooth, vin cu setarea „Allow computer to turn off this device to save battery” (sau cum naiba scrie în engleză, că eu l-am instalat în română). Pentru că de aia ți-ai luat laptop, să stai fără internet pentru a economisi bateria. Și la bluetooth la fel, ce contează că ai un șoarec conectat, noi economisim bateria. Așa am returnat la magazin un șoarec perfect funcțional – noroc că faza aia cu „sunt cetățean european și am drepturi” a funcționat și oamenii mi l-au schimbat fără comentarii -, așa era cât pe-aci să dau de pământ cu un router (despre care știam că face figuri, dar o dată pe săptămână, nu la fiecare 30 de minute) și să trimit în service un laptop nou-nouț după ce epuizasem faza tradițională cu instalat/dezinstalat drivere… Și nu mai povestesc că atunci când l-am scos de la încărcat [apropo de asta, am observat o chestie interesantă la aproape toate electronicele pe care le-am cumpărat recent, nu pornesc prima dată dacă nu sunt băgate în priză] am crezut că s-a bulit ecranul, atât de mult s-a întunecat. Pe o scară de la 1 la 10, când l-am scos din priză s-a dus la 1.

6 comments to “[Offtopic]Prostii de Windows 8(.1)”
  1. Ai avut noroc ca ti-ai dat seama la timp de acesta tarasenie. Nu stiam de ea si probabil ca multi se vor mai lovi de ea. Vezi ce inseamna sa scrii despre problemele cu care te intalnesti? Asa au ocazia si altii sa invete din experienta ta.

  2. Ciudat, că nu am întâlnit problema și aveam 2 laptopuri cu 7 (acum a rămas unul) și la ambele am reinstalat relativ recent sistemul, fiindcă le-a picat HDD la câteva luni unul după celălalt, cred că anul trecut, prin primăvară.

Comments are closed.