Recomandare bancă

Întrucât în colaborarea cu ING au început să apară sincope mă gândesc că e timpul să evaluez posibilitatea mutării conturilor personale și ale firmei în altă parte. Din ce am căutat așa pe la câteva bănci, mi s-a făcut, vorba celor de la Vacanța Mare, pielea măciucă de găină. 5 lei comision încasare, 5 lei comision OP, 10 euro Internet Banking/lună… WTF? Adică înțeleg că ING sunt cei mai ieftini și mă aștept să plătesc mai mult, dar nici să fiu jefuit…

5 comments to “Recomandare bancă”
  1. Am ajuns și eu la un moment dat la aceeași concluzie și am încercat să caut o alternativă. Din păcate însă comisioanele bancare sunt exagerate iar cele mai multe bănci percep comision atât la încasare cât și la plată, ceea ce nu mi se pare corect. Dacă găsiți o variantă câștigătoare vă rog să ne spuneți și nouă.

  2. Cu Transilvania am început pe Consaltis. Oameni OK, dar îmi luau la vremea respectivă aproape 1 euro pe încasare și aveau un ib de tot rahatul. Dezvoltă, dacă s-a schimbat ceva.

  3. ING e „raul” cunoscut. Pana la urma nu prea ai unde evada 🙂

    Pacat doar ca cei de la ING au inceput sa scartaie, mai ales in relatiile cu persoanele fizice.

    • ING scârțâie fiindcă nu sunt ING, ci tot felul de sereleuri care își optimizează costurile cu angajați mai mult sau mai puțin pregătiți. În cazul meu, a fost vorba de omiterea unei informații care m-a făcut să pierd niște bani (și sunt absolut convins că omiterea acestei informații este procedură standard). Am găsit o ofertă interesantă la Credit Agricole și mai aștept de la prietenii mei de la AlphaBank (pe bune, chiar am o relație OK cu ei). Momentan mai mă odihnesc o săptămână și vedem. Cert este că, financiar vorbind, oferta lor nu are egal.

Comments are closed.