Ups

Se pare că motivul pentru care nimeni nu a estimat prezența atât de mare la alegeri este că… prezența nu a fost atât de mare. Rezultatele nu sunt nici acum, după trei săptămâni, validate, deoarece procesele-verbale nu „se închid”. O parte din ele au și început să dispară de pe site-ul BEC, dar se regăsesc pe internet.

Nimeni însă nu deschide subiectul, deoarece „au câștigat ai noștri” și doar nu putem spune că tinerii frumoși și liberi sunt capabili de fraudă electorală. Dacă ar fi făcut asta PSD, probabil că Piața Victoriei ar fi fost plină din seara alegerilor și nu s-ar mai fi golit până când dictatorul nu ar fi fugit cu elicopterul de pe acoperiș.

Așa, „dictatorul” Dragnea este la „mititica” cu gânduri suicidare, PSD face „ciocul mic”, că nimeni nu are chef să se pună cu sistemul.

Noul Dragnea este economia. Se înmulțesc „știrile” despre starea proastă a economiei. Inflația crește în articolele mass-media, dar scade în statistici, datoria publică scade dar media ne spun că crește datoria (dar e aia privată, nu a statului), Teodorovici dă oameni afară și taie salarii… Se construiește o apocalipsă economică ireală în condițiile în care datele macro și realitatea din stradă spun cu totul altceva.

Dacă Dragnea era oricum un personaj detestabil și lesne atacabil, această utilizare a economiei în mizeria politică poate chiar să aducă apocalipsa în realitate. Oricum, chiar sunt curios cum se va sfârși epopeea acestor alegeri și cum vor putea băga mizeria sub preș. Ar fi foarte amuzant să se refacă alegerile și să câștige PSD 🙂

13 comments to “Ups”
 1. Faptul ca tu nu vezi inflatia, cresterea tuturor preturilor, dobanzilor la credite nu inseamna ca ele nu exista. Hai sa mai indreptam lanterna sa lumineze peste tot. Analizele tale sunt eronate in totalitate. Mai bine te lasi de meserie, ba baiatule!

 2. Nu ai de ce sa-mi mulțumești pentru ca nu te-am injurat. Ești doar o goarna pesedista asemenea multor altora care încearcă să emită diverse baliverne spre publicul țintă. Intr-un final o sa vedeti realitatea, ca proști nu sunteți ci doar rau intentionati – tu, Lazăr, Cristache, Dobrovolschi nu mai zic de cozile de topor de la latrina 3.

 3. Mai intram pe aici mă gândeam pentru a vedea şi opinii mai moderate în ce priveşte PSD-ul.

  Dar ce scrii acum este de-a dreptul ticălos.

  Şi totul pentru că nu poţi să accepţi că te-ai făcut de râs cu analiza ta politică de dinainte de alegeri. Deşi sondajele (şi apoi ş exit poll-urile) spuneau altceva.

  • Ok, dacă tu preferi să ignori faptul că nici până acum alegerile nu au fost validate și că sunt circa 3000 de secții de votare cu probleme, inclusiv PV final BEC având vreo 8000 de voturi fără votanți (sau invers)…
   Asta e, serviți patria.

 4. Dincolo de limbajul nepotrivit al lui Beb, as dori sa citesc contraarugmentele tale.
  Datele macro si realitatea din teren nu mi se pare ca arara deloc bine.
  Inflatia e reala si in statistici si in magazine.

 5. De unde ai scos asta cu 3000 de sectii de votare cu probleme? Şi ce fel de probleme? Mi se pare aiuritoare doar sugestia că alegerile ar fi putut fi fraudate la scară mare în defavoarea unei părţi care mai este şi la putere, şi în condiţiile în care alegerile au fost desfăşurate după toate standardele moderne şi fără probleme semnalate în ziua votului sau de vreo organizaţie de monitorizare.

  Asta e doar o teorie a conspiraţiei demnă de tot râsul.

  • Caută pe Facebook Ionuț Apahideanu și Dan Șelaru. O să vezi acolo și dovezile. Mi se pare complet amuzant cum toată lumea ignoră rolul STS, adică a unui serviciu secret, în organizarea alegerilor… 3000 de secții erau cele la care mu se închideau cheile de control. Faptul că nici după o lună nu sunt validate alegerile chiar nu-ți ridică semne de întrebare?

  • Ok, boss, dacă așa zic ei, sigur e adevărat, doar n-au nici un interes să mintă…
   Nu are rost să mai întreb dacă te-ai uitat la ce a postat Apahideanu, în definitiv, ce poate să semnifice 3000 de procese verbale eronate și 1,6 milioane de voturi pe liste speciale…

Comments are closed.