Cu cine merge PSD la prezidenţiale?

Mircea Geoană şef la Senat, Cristian Diaconescu la locul lui, la Externe, Adrian Năstase va fi foarte ocupat să dea cu subsemnatul pe la DNA… Sugestii? Variante? Se pare că ne vom îndrepta către un nou meci Băsescu-Tăriceanu (Crin Antonescu?).

7 comments to “Cu cine merge PSD la prezidenţiale?”
  1. Eu cred ca o candidatura a lui Oprescu ar fi o greseala uriasa. Bucurestenii l-au ales pe Oprescu sa le fie primar pentru un mandat intreg [nu fractionat]. Cred ca s-au cam saturat de politicieni care folosesc primaria Bucurestiului pe post de trambulina.

  2. Daca primariile PSD primesc banii pe care ii cer, nu cred ca PSD-ul se va stresa prea tare cu prezidentialele… orgoliile nu tin de foame… dar asta va depinde de ce se va intampla in continuare cu acest guvern…

  3. L-am auzit de curand pe Oprescu intr-un interviu la radio spunand raspicat ca nu o sa candideze. Am impresia neconform cu restu’ politicienilor, o sa se tina de cuvant.

    Tariceanu nu e nici pe departe suficient de popular sa aiba vreo sansa impotriva lu’ Basescu. Crin Antonescu nu are notorietatea necesara. Unul din ei are sanse numai daca PDL-ul sau Basescu mai fac cateva prostii monumentale in urmatoarea perioada.

Comments are closed.