Culmea nesimţirii la BCR

Comision de 3 euro ca să plăteşti rata, dacă nu eşti titularul împrumutului. Urmează comisionul de şapcă. 3 euro dacă ai, 3,50 dacă n-ai. Se pregăteşte comisionul de ochi verzi. Faliment rapid, nesimţiţilor.

7 comments to “Culmea nesimţirii la BCR”
  1. Dap, comisioanele astea sunt bagate de la inceputul anului. Scuza ar fi normele BNR.
    Mi-am luat si eu teapa in ianurie, culmea platind o rata in euro si una in lei in contul sotiei, unde sunt imputernicit. Casierita de la casa insa nu m-a intrebat decat daca sunt titularul, iar eu nestiind care-i faza, i-am zis ca nu sunt titularul, evident titularul este o femeie. De abia in februarie am aflat ca si cei imputerniciti sunt exceptati de la plata comisionului. Dar in lei tot platesti un comision de 1,5 lei.

  2. E culmea nesimtirii ce au ajuns sa faca bancile in frunte cu bcr…e banca de care m-am ferit mereu.Cred ca putem actiona in privinta asta,nu-i putem lasa sa-si bata joc la nesfarsit.Asta chiar a pus capac….

  3. ba gunoaiele astea de banci din romania sunt facute numai sa smulga banii de la oameni .contracte de imprumut cu tot felul de interpretari comisioane si taxe si pe aerul carel respiri la bancanisti ratati si parveniti toti hotii si bulangii.imputiti. de tot felul ma doare mintea numai cand magandesc la ei

Comments are closed.