BCR – episodul 2

După ce data trecută îmi cereau 3 euro că n-aveam bască, azi a trebuit să bântui prin 3 filiale ale băncii respective fiindcă: în prima nu mergeau calculatoarele, în a doua nu puteam să plătesc cu lei un credit în euro (iar la BRD-ul alăturat voiau să-mi facă o copie la buletin şi să completez un formular în care să le povestesc ce e mama, tata şi ce am făcut în ultimii 5 ani, doar ca să schimb nişte lei pe euro!). Muriţi bă în chinuri. Disponibilizări în masă şi faliment dureros!

8 comments to “BCR – episodul 2”
 1. Ştiu. Dar reclama negativă îi ajută să piardă clienţi 😉
  Şi dacă de la BCR eram obişnuit, pretenţia celor de la BRD m-a lăsat cu gura căscată.

 2. Da’ tu ti-o cauti singur 😛 .
  So, ca unul care are de-a face cu banca respectiva de mai bine de 5 ani, iti recomand asa: pentru 3.99 ron/luna – Click24Banking si ai scapat de 95% din deplasari (eu le folosesc doar pentru eventualele plati anticipate la credite) si de ghinionul de a intilni unul/una dintre functionarii/situatiile pe care ai prefera sa le eviti. Ai tot ce iti trebuie acolo (mai putin partea de Direct Banking).

 3. Cristi, mai toate bancile au acum servicii gen Click24Banking. In mod nomal un astfel de serviciu iti ofera posibilitatea vizualizarii starii conturilor tale indiferent de moneda in care sunt, poti vizualiza ultimile „tz” operatiuni, poti face transferuri intre conturi, in plus si comisioanele sunt mai mici sau 0. Mai mult poti face plati catre terte persoane (asta stiu ca exista la BCR) sistemul emitand un OP virtual pe care-l poti printa pentru registrul tau de banca.
  Deci, intreaba de acest serviciu la banca unde derulezi majoritatea operatiunilor si vezi ce facilitati au in acest sens.
  Succes

  • Conturile noastre sunt în lei. Ca să facem asta ar însemna un cont nou, 2 rânduri de comisioane… Sper ca până la sfârşitul anului să scap de BCR, restul sunt mai uşor de administrat. Chestia asta cu lei/valută e o mare măgărie a băncilor noastre. În alte părţi este doar un singur cont şi se face automat conversia. Aşa cum pot plăti cu cardul meu în lei cumpărături în euro sau dolari, nu înţeleg de ce nu pot să primesc în acelaşi cont euro/dolari sau să achit datoriile în euro.

 4. Cum nu înţelegi de ce? e foarte simplu: banca nu e dispusă să scape vreo oportunitate de comsionare! dacă te poate forţa să-ţi faci conturi noi (cu comisioanele aferente) o va face.

Comments are closed.