Pentru cine bat clopotele, Mitică?

Ciudatul caz Popoviciu ridică nenumărate semne de întrebare. L-au lăsat „serviciile” din braţe pe Traian Băsescu? Se pregăteşte piaţa pentru „mapa profesională” a preşedintelui? Este cel mai dur atac la adresa preşedintelui, un semnal că acesta a pierdut controlul „serviciilor”. Se ştie că acestea au avut un rol însemnat în schimbările de regim, aşa că se pare că în noiembrie vom asista la încă una. Cum Crin este doar un clovn… Şi apropo de gluma cu ţăranii care l-au rugat pe Geoană să-i transmită lui Băsescu că îl vor vota, ziariştii n-au consemnat şi răspunsul lui Geoană: „Îl votaţi voi pe Băsescu, dar oamenii noştri numără voturile ;)”.

6 comments to “Pentru cine bat clopotele, Mitică?”
  1. Pana una, alta, ‘ciudatul’ caz Popoviciu e un fel de ventilator care improsaca rahat cam in toate directiile.

    Cred ca e prematur sa ne pronuntam care va ramane in cele din urma destinatia predilecta a jetului de fecale 🙂

  2. De ce zici soro ca virgula Crin e doar un clovn? Vazusi chestionarul de pe softpedia din Poiana lui Iocan? Are de doua ori mai multe voturi decat Basel.
    Pe Prostanac il voteaza doar familia.

    • Şi eu dacă fac un sondaj la mine pe blog, rugby-ul ajunge cel mai iubit sport din România. Dar la meciuri suntem o mână de oameni. Cu Norica în vârful listei, la europarlamentare pentru PNL nu se vor mai deranja să voteze nici măcar oamenii care votează de obicei pentru partfin, nu pentru oameni, ca mine. TOATE reacţiile pe care le-am citit au fost negative. Cu un rezultat de 7-8% la europarlamentare, cine crezi tu că va mai da doi bani pe Crin? Nu uita că Vântu i-a promovat în neştire şi pe Guşă şi pe Lavinia Şandru. Cu ce folos?

  3. @Out of topic, Scriu pe la prieteni! De nevoie! La cei care ma recunosc… Mi-au curatat din nou, ca din intamplare, blogul! Sper sa nu fie la fel de grav ca acum doi ani… Pană rezolv problema, ii rog pe toti sa ma primeasca in vizita! De tacut, nu am de gand sa tac! N-am chef!

  4. Pingback: Îmi pierd cititorii « DARIUS CEL TULBURE

Comments are closed.