What’s wrong with these people?

Orişice ministru ajunge în Ministerul Educaţiei are 2 preocupări: să schimbe denumirea ministerului şi să bulverseze examenele de orice nivel. Ba o materie în plus sau în minus la bac, ba modificarea examenului de treaptă… O fi ceva în job description?

2 comments to “What’s wrong with these people?”
  1. Stabilitatea sistemului educational este o necesitate peste tot in lume. Si in Germania de exemplu au avut loc modificari, unele primite cu ostilitate de o parte a populatiei, dar s-a facut in baza unei analize, decizia luandu-se fundamentat, acceptandu-se riscurile aferente aspectelor negative.
    Copiii nostrii sunt invatati cu „ce vrea muschiul ministrului” si apoi ne miram de scaderea nivelului educational a celor cu bacalaureat si cu ideea ca este mai importanta smecheria, „muschiul”si nu inteligenta, educatia, bunul-simt?!

  2. Mai ales că idiotul chiar avea la dispoziţie un studiu corect şi bine documentat, chiar dacă făcut de ministrul precedent.
    Când a fost numit şi toată lumea l-a făcut prost, l-am apărat spunând că măcar e inofensiv. Mare greşeală, proştii nu pot niciodată inofensivi.

Comments are closed.