[off topic]Who are those guys?

De vreo 3-4 zile îmi apar 30-40 vizitatori din feedburner. Eu am renunţat să mai folosesc aşa ceva de mult timp, feedul meu fiind cel clasic al WordPress. Cum numărul de vizitatori nu a crescut brusc, rezultă că cei 30-40 erau şi înainte, dar aveau alt referer. Îmi poate explica şi mie cineva ce şi cum? Mersi.

7 comments to “[off topic]Who are those guys?”
  1. Eu am avut la un moment dat cont pe feedburner, la care am renunţat. Văd că el nu mai există. Care e url-ul pe care-l foloseşti?
    O explicaţie cred că este că Google a început să redirecteze toate feedurile care apar prin blogurile blogspot.com prin feedburner. De exemplu, la Turanbar apare altceva, nu feedul meu. Nu ştiu dacă e ceva automat sau nu, fiidcă văd că sunt singurul.

  2. Eu te am in reader.. Iar Google Reader spune ca ai 70 de abonati, nu 40 😛

    Atata timp cat inca mai ai contul de Feedburner, cel mai probabil acesta a ramas activ drept un singur abonat, iar noi ceilalti suntem paraleli cu el, sursa fiind aceeasi.

  3. @Mihnea
    Nu cred că e contul din feedburner, vezi răspunsul de mai sus.
    @Dan
    Nu e vorba de creşterea generală, ci de înlocuire. De exemplu, de la tine aveam 10-20 de vizite pe zi, acum nu mai sunt, la fel şi de la turanbar. Vezi ce link am pe site-ul tău. Habar n-am cum s-a produs schimbarea şi de ce doar la mine.

Comments are closed.