S-a trezit şi Tăriceanu

La două luni după Congres, Tăriceanu se trezeşte şi el, dacă tot îl vede lumea ca pe un mare erou al Raţiunii. Crin Antonescu are deja o săptămână de când munceşte. Mai uşor fraţilor, o să ajungă lumea să creadă că sunteţi partid serios. Păi se poate?

5 comments to “S-a trezit şi Tăriceanu”
  1. Un minim fair play ma impiedica sa dau cu barda in PNL. Nu ca nu-si au pacatele lor – destule – dar, pana una, alta, Tariceanu si-a decontat politic multe din greseli prin faptul ca a pierdut sefia partidului, iar insusi PNL, pierzand de facto alegerile, a platit pentru modul in care a stiut (sau n-a stiut, mai degraba) sa-si apere eficient interesele.

    • De acord cu ceea ce spui, dar asta nu înseamnă că Tăriceanu poate dormi liniştit din martie până în mai sau că Antonescu să lipsească săptămâni întregi din peisaj…

  2. Stii ce e hilar? Nici macar nu e nevoie de opozitie in Romania. Astia de la guvernare isi dau singuri cu stangu’n dreptu’ si se pare ca PSD e cu fundu’n doua luntri. Asta e singurul aspect care ma ingrijoreaza momentan.

  3. intr-adevar a cam lipsit o perioada. insa revenirea e spectaculoasa 🙂

    stiu ca, in ceea ce-l priveste pe fostul premier, obiectivitatea mea e contestata – 😀 – insa ultimele doua articole scrise pe blog sunt traznet.

    ele sintetizeaza intregul mandat al presedintelui: Traian Băsescu nu are convingeri. pentru că acestea pot costa electoral.

Comments are closed.